Newsbrief 28 juni

PROMO! PROMO! PROMO!
De Golf de L’Empereur en de Brussels Drohme Golf Club werken samen om u een interessant aanbod te doen op de wekelijkse en weekend green fees:

  • – 35% op de prijs van de Greens fee!
  • Aanbieding geldig voor effectieve leden in volgorde van hun lidmaatschapsgeld voor 2022.
  • Geldigheid: het hele jaar
Bij L’Empereur, 2 banen, 9 en 18 qualifying holes en bij de Brussels Drohme Golf Club 9 technische holes, een grote driving range in het centrum van de Europese hoofdstad! Een win win samenwerking! Doe er je voordeel mee!…

 


Nieuws over de baan en de faciliteiten

Geachte leden en bezoekers,

Zoals u heeft kunnen constateren zijn er op dit moment verschillende werkzaamheden aan de gang. Op de eerste plaats de renovatie van de kleedkamers. Deze werkzaamheden vorderen in een goed tempo en wij denken dat de kleedkamers opnieuw tot uw beschikking staan rond de tweede of derde week van juli.

Daarnaast is de MSI bezig om de gebouwen te voorzien van gas, water en elektriciteit. Deze werkzaamheden vorderen ook goed en wij hopen dat binnen nu en twee weken deze werkzaamheden ook klaar zijn.

Wat betreft de golfbaan, kan ik u mededelen dat wij op dit moment geen ziektes in de greens hebben en dat wij er alles aan doen om dit zo te houden. De vochtigheid van de greens wordt 3 maal per week gemeten en de hoeveelheid van beregening wordt aangepast aan de behoefte. Daarnaast worden de greens elke dag grondig gecontroleerd op mogelijke aanvallen van ziektes, om indien noodzakelijk de nodige maatregelen te nemen.

Via deze weg wil ik nogmaals vriendelijk vragen om tijdens u ronde uw pitchmarks te herstellen en ook goed de bunkers aan te harken na uw bezoek hieraan.

Met sportieve groet,

Pim Bust, Directeur Brussels Drohme Golf Club


 

 

Uw bedrijf in de spotlights via holesponsoring

Sinds enkele weken hebben wij elke hole uitgerust met een hole post. Wij hebben enorm veel positieve reacties mogen ontvangen van onze leden. Via deze weg willen wij u kenbaar maken dat het mogelijk is om uw naam van uw bedrijf te vermelden op de nieuwe hole post.

Wat kan een hole post sponsoring betekenen voor uw bedrijf?

Via een hole post plaat geeft u uw bedrijf directe visibiliteit en vergroot u meteen ook de naamsbekendheid van uw firma; niet alleen onder onze eigen leden (1.100), maar ook onder de vele duizenden bezoekers van onze golfclub!

Bovendien ontvangt u 20 greenfee vouchers voor weekdagen die u kunt verdelen onder u klanten.

De prijs voor het sponsoren van een hole bedraagt € 2000 per jaar (exclusief btw). De kosten voor het maken van uw naambord worden uiteraard door ons gedragen.

Als u interesse heeft of vragen, dan kunt u contact via ons opnemen via info@bdgc.be.

Met vriendelijke groet,

Pim Bust

Directeur Brussels Drohme Golf Club