Restaurant

Voor iedereen toegankelijk

Welkom in het clubhuis van de BDGC, geheel gerenoveerd! Tijdens u maaltijd, zult u kunnen genieten van de open keuken, de comfortabele banken en de gezellige ronde tafels. Wij verzorgen graag al uw evenementen: groepen, buffet, cocktails, walking dinner. Twijfel niet om ons te vragen naar al de mogelijkheiden!

Wij verzorgen tevens diverse snacks om onderweg te eten, voor de spelers of klanten die weinig tijd hebben.

Onze Kaart

Onze keuken is van het type Belgische brasserie met een hoge kwaliteit en verse producten. De kaart veranderd met de seizoenen. Naast de kaart, stellen wij u elke dag onze suggesties voor.

 

Kaart

De Vergaderzaal

De vergaderzaal kan tot 40 personen ontvangen. Alle faciliteiten staan tot uw beschikking, beamer, flipchart, etc. Wij stellen u verschillende formules voor, waaronder een comibinatie van een lunch et de zaal en waarom niet een golfclinic… Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gecombineerde aanbiedingen

Golf & Restaurant & Vergaderzaal

Vergaderen, golfen en eten. Deze drie gaan heel goed samen. Daarom bieden wij u diverse formules om voor u een uw team of klanten een perfecte dag te hebben. Hier vindt u enkele voorbeelden: Meer

Contact & reservatie

Tijdens deze post-covid heropeningperiode verwelkomen we je van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 20.00 uur in de clubhuisbar. De keuken is voor de lunch geopend van 11.45 uur tot 14.45 uur, ook elke lunchtijd van maandag tot en met zondag. We zullen uw reserveringen graag aannemen via e-mail via:

clubhouse@bdgc.be

of telefonisch op 02/793 02 60.