Golfschool

We love to teach you the game that we love

 

Onze 9 gemotiveerde en vooral gepassioneerde golfprofessionals willen maar één ding: hun liefde voor het spel overbrengen aan u! Of u nu een kind of volwassen bent, jong of oud, meisje of jongen, het maakt niet uit. Zelfs een fysieke beperking is geen obstakel om dit fantastische spel te leren of te verbeteren met behulp van onze leraren.

Het team bestaat uit louter PGA-gekwalificeerde professionals, een garantie van kwaliteit! Zij geven al meer dan 30 jaar les aan zowel beginners en zelfs aan tour-professionals.

 

 

 

Professionals

Een wilt graag een les nemen bij één van onze leraren? Vindt hier meer informatie over hen.

Presentatie van de Pro’s

Hoe kunt u beginnen met golf?

Voordat u de baan mag bespelen, dient u enige kennis te hebben van de regels en ook een zeker spelniveau kunnen spelen. Dit is niet moeilijk, maar wel noodzakelijk.

De golfschool heeft een eenvoudig en efficient 3-stappenplan ontwikkeld om u zo snel als mogelijk op de baan te kunnen laten gaan:” Go to 36″ !

Wilt u meer weten over Go to 36, klik hier

 

Groepslessen en stages voor juniorenes Juniors

Jong geleerd is oud gedaan, en dit geldt zeker voor de golfsport. Daarom kunnen kinderen bij ons vanaf 6 jaar al beginnen.

Ontdek hier onze verschillende stages en groepslessen.

Kennismakings -en groepslessen

Wilt u kennismaken met de golfsport, dan zijn de kennismakingslessen een ideale en goedkope manier. Daarnaast bieden wij ook verschillende cursussen aan in groepsverband om het spel onder de knie te krijgen of te verbeteren.

Meer info

Stages in het buitenland

Een ideale manier om vakantie en golf te combineren zijn de door onze golfprofessionals geörganiseerde stages in het buitenland. Hier ontdekt u alle fantastische bestemmingen.