Nieuwsbrief 9 juni

Golfbaan & installaties

Op de allereerste plaats wil ik de mensen bedanken die ons gefeliciteerd hebben met de vooruitgang van de staat van de golfbaan.

Het is altijd zeer motiverend om opbouwende en positieve feedback te krijgen. Ons team van greenkeepers en onderhoudsmensen zal er alles aan blijven doen om de kwaliteit hoog te houden.

Op de tweede plaats wil ik u mededelen dat vanaf 13 juni wij zullen beginnen met de renovatie van de kleedkamers. Ook zal tijdens deze periode de MSI zorgen dat onze gebouwen gekoppeld worden aan het gas. Deze werkzaamheden zullen in totaal ongeveer 4 weken gaan duren. Dit betekent dat u tijdens deze periode geen gebruik kunt maken van de kleedkamers. Houdt hier dus rekening mee als u bij ons komt spelen.

Wij verontschuldigen ons op voorhand voor het ongemak dat deze werken met zich mee kunnen brengen, maar wij hopen dat u het resultaat naderhand zult waarderen.

 

Academy

Zoals u weet hebben wij een aantal weken geleden een tevredenheidsonderzoek gestuurd aan al onze leden en stagiaire leden. Het tevredenheidsonderzoek had als onderwerp ditmaal de Academy van de Brussels Drohme Golf Club.

455 personen hebben deelgenomen aan het onderzoek en wij zijn hier jullie zeer dankbaar voor. De feedback die we hebben gekregen is zeer bruikbaar om in de toekomst onze service en aanbod te verbeteren.

Het onderzoek heeft ons onder andere het volgende geleerd dat onze sterke punten zijn:

  1. Onze kennis over het lesgeven van de golfsport, deze is gewaardeerd met een 8.6 op 10
  2. Onze algemene service, die is gewaardeerd met een 8.7 op 10
  3. En dat met een 8.5 op 10 u ons zou aanbevelen.

Onze zwakkere punten volgens het onderzoek zijn de volgende:

  1. De kwaliteit en presentatie van de indoorputting green, dit werd gewaardeerd met een 5.4 op 10.
  2. De organisatie van groepsactiviteiten, zoals opendeurdagen, groepslessen, theorielessen. Dit is gewaardeerd met een 5.9 op 10.
  3. De prijs-kwaliteit verhouding heeft u gewaardeerd met een 6.4 op 10.

Al met al zijn we tevreden met de resultaten maar natuurlijk willen wij het beter doen in de toekomst.

Op de eerste plaats zullen wij voor het einde van de zomervakantie de indoorputting green beter gaan presenteren.

Daarnaast zullen we ook gaan kijken hoe we ons aanbod van groepslessen en stages kunnen aanpassen. Wij komen hier ook voor het einde van de zomervakantie op terug. Het mes zal dan aan twee kanten snijden, want in een groepsles betaalt u minder als in een privéles.

Daarnaast kregen wij ook enkele commentaren in verband met de mogelijkheden om de lessen te betalen. Sommige klanten dachten dat betaling van de lessen alleen in cash gedaan kunnen worden. Dit is een misverstand. U kunt uw lessen ook via overschrijving of via uw bankapplicatie doen.

Wij danken u nogmaals voor uw medewerking, en wij hopen u graag snel weer te zien op de Brussels Drohme Golf Club.

Het team van golfpro’s van de Brussels Drohme Golf Club