Nieuwsbrief 25 mei

Zoals u waarschijnlijk gemerkt heeft en ook hopelijk ook al getest heeft, is onze driving-range sinds enkele weken een TrackMan-range geworden. Met dit systeem worden alle ballen die u slaat op de driving-range “getraced” met behulp van radars. Vervolgens krijgt u informatie over de volgende onderdelen van uw balvlucht:         Afstand vlucht, afstand vlucht met uitrol, balsnelheid, hoogte, hoek waarin de bal vertrekt, richting waarin de bal vertrekt, afstand links of rechts van het doel en totale afstand gemeten tot uw doel. Dankzij al deze informatie kunt u nog gerichter trainer en kunt u ook met uw golfleraar nog gerichter werken. Het is niet voor niets dat 85% van alle Tourspelers met TrackMan werkt.

Naast het gerichter en meer efficiënter oefenen, kunt u met TrackMan Range ook verschillende oefeningen doen, zoals bijvoorbeeld het bepalen hoever u met elke club slaat. Daarnaast kunt u verschillende spellen doen, zoals Magic Pond voor de jeugd, een wedstrijd precisie, of een wedstrijd longest drive. Daarnaast heeft het systeem op dit moment al 150 golfbanen in het bestand, waarvan wij er telkens 6 selecteren. U kunt deze banen dus spelen. Tot slot gaan wij verschillende wedstrijden organiseren, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Hieronder vindt u de uitnodiging voor de eerste wedstrijd:


CHALLENGE TRACKMAN BULLSEYE BIJ BDGC

Neem deel aan het eerste Bullseye Toernooi op de Brussels Drohme Golf Club en maak kans om een Tourbag van TAYLORMADE van een waarde van € 700 te winnen. Het to

Venez participer au premier tournoi Bullseye du Brussels Drohme Golf Club et tentez de remporter un prestigieux sac de golf TAYLORMADE d’une valeur de 700€ . Het toernooi heeft plaats vanaf vrijdag ochtend tot en met maandag avond, op de Driving Range van de Brussels Drohme Golf Club.

DE REGELS ZIJN SIMPEL

U speelt 9 ballen en probeert zoveel mogelijk punten te scoren. Punten worden gegeven aan de hand van het doel dat u kiest, een doel dat verder weg ligt levert meer punten op. U kunt zo vaak spelen als u wilt, alleen de beste score telt.

OM DEEL TE NEMEN

Voor het spelen dient u de applicatie TrackMan Golf te installeren op uw telefoon en uw profiel maken (indien u dit moeilijk vindt helpen wij u graag bij de receptie). Daarna logt u in op de baynummer waarvan u gaat spelen. Maakt u gebruik van één van onze 4 televisies, vergeet dan niet om u zelf in te loggen.

Vervolgens kiest u voor het menu TOURNOI in uw applicatie TrackMan Golf * en kiest u voor Challenge TrackMan Bullseye.

*Zorg ervoor dat u de laatste versie kiest voor de applicatie TrackMan Golf en dat u telefoon de laatste updates heeft gehad.

Wij wensen u veel spelplezier !

 

 

 

 


Zoals hierboven vermeld is het belangrijk dat u eerst de applicatie download op uw smartphone of IPad. Dit kunt u doen met de volgende code.

De applicatie is geheel gratis. Dit eenmaal gedaan kunt u aan de slag op onze range maar ook op andere TrackMan ranges in de wereld. Op dit moment zijn er slechts 5 golfbanen in België die dit systeem hebben.

Door de vele investeringen die wij de het afgelopen jaar hebben gedaan aan de oefenfaciliteiten zijn wij genoodzaakt om enkele prijsverhogingen in te voeren en daarnaast willen wij u mededelen dat de ballen niet meer inbegrepen zijn in de golflessen, met uitzondering van de groepslessen voor de jeugd. Wij hopen dat u deze beslissing, de eerste prijsverhoging voor de driving-range sinds 15 jaar, begrijpt. Deze nieuwe prijzen gaan vanaf aanstaande vrijdag in.

1 credit                        € 2
10 credit                      € 19
20 credit                      € 36
50 credit                      € 85
100 credit                    € 160

Voor de niet-leden van de Brusselse Drohme Golf Club zijn de toegangsprijzen voor de oefenfaciliteiten als volgt:

Toegang indien golfles:             € 5
Toegang gehele dag:                 € 20
Toegang na 19:00 vanaf 1 april tot 1 november: € 10
Toegang -24 jaar:                      € 10
Toegang -24 jaar na 19:00         € 5

 

Ten slotte wil ik u mededelen dat de werkzaamheden aan de golfbaan zo goed als klaar zijn en dat nieuwe gras bijna speelklaar is. Wij hebben de intentie om de eerste qualifying te spelen in het weekend van 17 en 18 juni op de “nieuwe baan”. Wij houden u hier uiteraard van op de hoogte.

Mocht u vragen hebben over de TrackMan Range, dan leggen wij u dit graag uit, aan de receptie of nog beter op de Range.

Hopende u snel te zien op de TrackMan Range!!