I LOVE GOLF CLUB

21 cursussen voor volwassenen per week met verschillende thema's!

Deze formule, uniek in België, is de meest complete groepscursus die wij aanbieden. U wordt lid van de “I LOVE GOLF CLUB” voor een periode van minimum 6 maanden. De golfschool biedt elke dag 3 verschillende groepslessen aan, ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds, 7 dagen per week. In totaal worden er 21 groepslessen aangeboden.

De cursussen zijn verdeeld in twee niveaus, het niveau voor mensen die al een handicap hebben van 36 of minder en een niveau voor alle mensen die nog geen handicap hebben. Inschrijven voor een specifieke cursus kan via een online agenda. Per cursus wordt vooraf het thema aangegeven, bijvoorbeeld een swingcursus voor gevorderden of een cursus voor beginners.

Zo kunt u in uw eigen tempo met andere mensen het spel leren of verbeteren en krijgt u ook les van alle golfleraren.

Dit pakket is nu beschikbaar voor een bedrag van 70€ per maand voor het pakket van 12 maanden of 95€ per maand voor 6 maanden… Het bedrag moet in één keer betaald worden aan het secretariaat bij de officiële inschrijving.

Dit pakket omvat de volgende elementen

  • Onbeperkt gebruik van de trainingsfaciliteiten
  • Keuze uit 21 uur groepslessen per week (zie BE GOLF– Cursuskalender)
  • Een ballenkaart met 10 credits
  • Een welkomstpakket
  • Korting op greenfees en artikelen in de shop

Overtuigd? Schrijf ons op info@bdgc.be

 

Je bent een beginnende ⛳️ en je hebt je ingeschreven voor de I LOVE GOLF CLUB formule? Hier zijn enkele zeer belangrijke tips! Veel leesplezier 📚!

ADVIEZEN & AANBEVELINGEN