Verjaardagsfeestje voor junioren

Wil je je kind een onvergetelijke verjaardag bezorgen?

 

Kom dan de verjaardag van je kind vieren op Drohme, op de prachtige site van de renbaan van Boitsfort en de Brussels Drohme Golf Club, aan de rand van het Zoniënwoud en het Terkamerenbos. Een dynamisch feest dat ook kan worden afgehuurd! In het gezelschap van al zijn vriendjes en onze enthousiaste sportinstructeurs kan uw kind de geneugten van de golfsport ontdekken door deel te nemen aan een van onze golfactiviteiten in de open lucht, en daarna gebruikmaken van een van onze zalen of buitenruimtes om van de verjaardagstaart te genieten en het feest uit te breiden! Er worden verschillende golfactiviteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers, om hen een unieke en leuke ervaring te bezorgen:

SNAG GOLF

SNAG GOLF is de makkelijkste en leukste manier om golf te leren spelen. Met de speciaal aangepaste uitrusting, waaronder oversized clubhoofden, grotere ballen en leuke doelen, leren ze de verschillende technieken van het spel, zoals pitchen, chippen, putten en de volledige swing, en kunnen ze hun eigen minigolfbaan bouwen en spelen. Het is een spel voor iedereen, waar het hele gezin van kan genieten! (zie video hieronder)

Snag Golf

 

TRACKMAN

Bereid je voor op een sensationele golfervaring dankzij ons revolutionaire Trackman Virtual Golf-systeem, een geavanceerde radarsensortechnologie die nauwkeurig een groot aantal ongelooflijke gegevens over elk van je golfslagen meet en registreert en al je kunsten in realtime en virtueel weergeeft op onze touchscreens.
Hier vind je een presentatie van de Trackman-spellen: Magic Pond, On the Edge,

 

1:00 uur activiteit 1:30 uur activiteit 2:00 uur activiteit
Prijs
150€
200€
250€
max.
10 kinderen
10 kinderen
10 kinderen
SNAG GOLF
van 4 tot 12 jaar
van 4 tot 12 jaar van 4 tot 12 jaar
TRACKMAN
van 7 tot 18 jaar
van 7 tot 18 jaar van 7 tot 18 jaar

 

ZAAL HUREN PRIJS
TRIBUNE HIPPODROME PLATEAU
50€
LOGE ROYALE
100€
CLUBHOUSE
op aanvraag
CATERING
(Verjaardagstaart, drankjes, …)
op aanvraag