Nieuwsbrief 18 oktober 2023

Gratis TrackMan Masterclass!!!

85% van de professionele spelers gebruikt TrackMan. De overige 15% gebruikt een ander analysesysteem om te trainen.
Ons TrackMan Range systeem kan jou ook helpen om een betere speler te worden!!!

Wil je meer weten over hoe TrackMan werkt en hoe ons TrackMan systeem jou kan helpen een betere speler te worden? Wil je met nog meer plezier trainen? Wil je met nog meer vastberadenheid trainen?
Kom dan naar een van de gratis TrackMan Range masterclasses georganiseerd door Lionel Couchard.

Voor de maand oktober stellen we de volgende data en tijden voor:

 

Datum                              1e sessie   2e sessie
Donderdag 19 oktober 10h00 12h00
Frijdag 20 oktober 12h00
Zaterdag 21 oktober 12h00
Dinsdag 24 oktober 10h00 12h00
Woensdag 25 oktober 10h00 12h00
Frijdag 27 oktober 11h00
Zaterdag 28 oktober 10h00 12h00
Zondag 29 oktober 10h00 12h00

We hopen velen van jullie daar te zien.
Aanmelden is niet nodig maar wordt aanbevolen via lionel.couchard@bdgc.be


Het is een feit dat veel ervaren golfers de winterperiode gebruiken om hun technieken te verbeteren. Er zijn verschillende redenen waarom ze dit doen :

  1. Verbetering van de techniek: De winter biedt golfers een kans om te werken aan specifieke aspecten van hun golfspel, zoals hun swing, putten, chippen, of bunker shots. Door deze technieken te verfijnen en te verbeteren, kunnen ze hun prestaties op de baan aanzienlijk verbeteren.
  2. Tijd voor aanpassingen: In de winter hebben golfers meestal minder speeltijd op de baan vanwege het slechtere weer. Dit geeft hen de gelegenheid om aanpassingen te maken aan hun uitrusting, zoals het uitproberen van nieuwe clubs, grips, of ballen, en om te wennen aan deze veranderingen voordat het seizoen weer begint.
  3. Fysieke conditie: Naast technische verbeteringen is de winter ook een goede periode om aan de fysieke conditie te werken. Dit kan helpen bij het opbouwen van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen, wat allemaal essentieel is voor een consistente golfswing.
  4. Mentale voorbereiding: Tijdens de winter kunnen golfers ook werken aan hun mentale spel. Ze kunnen strategieën ontwikkelen om met stress om te gaan, zich te concentreren en positief te blijven, wat cruciaal is voor succes op de golfbaan.
  5. Seizoensvoorbereiding: Door technische, fysieke en mentale verbeteringen in de winter aan te brengen, zijn golfers beter voorbereid wanneer het seizoen weer begint. Ze kunnen met meer vertrouwen de baan opgaan en zich richten op het spelen, in plaats van zich zorgen te maken over hun techniek.

Kortom, de winter is een ideale periode voor golfers om hun spel te verbeteren en zich voor te bereiden op het komende seizoen. Dit stelt hen in staat om betere resultaten te behalen en te genieten van hun tijd op de golfbaan zonder al te veel nadenken over de technische aspecten van het spel.

Onze PGA Golf proffessionals helpen u graag met al deze aspecten van het spel. U kunt bij hen terrecht voor een paar privélessen of u kunt zich inschrijven voor bijvoorbeeld de formule I LOVE GOLF CLUB. Voor een periode van 6 maanden betaald u dan 90 euro per maand of bij een periode van 12 maanden betaald u 70 euro per maand. Voor dit bedrag kunt u de gehele periode genieten van groepslessen, waarbij alle thema’s behandeld worden.