PARK&PLAY 18 MEI

Beste leden en Bezoekers van de Brussels Drohme Golf Club,

 

Na de publicatie van het ministerieel besluit op 15 mei vindt u hieronder de laatste updates:

Uittreksel uit het decreet:

 • “Toegestaan ​​zijn: regelmatige sporttrainingen en lessen in de buitenlucht zonder fysiek contact, in georganiseerde context, met name door een club of vereniging, in groepen van maximaal 20 personen, altijd in aanwezigheid van een coach of een supervisor, en met een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon “
 • “Mag open zijn: de infrastructuur die nodig is voor het uitoefenen van fysieke activiteiten in de open lucht zonder fysiek contact, met uitzondering van kleedkamers, douches en cafetaria’s. “

Aanpassingen Park & ​​Play op de Brussels Drohme Golf Club

Op basis van deze nieuwe maatregelen is het Park & ​​Play op de volgende manier door de federaties geactualiseerd en is het van toepassing op de Brussels Drohme Golf Club vanaf 18/5:

1) Voor de rondes golf: een rondje golf kan beschouwd worden als training (ook de greenfees) en kan gespeeld worden onder de volgende voorwaarden:

 • Elke flitht bestaat uit een “supervisor”: hij of zij is verantwoordelijk voor de flight (de persoon met de laagste handicap) en is het aanspreekpunt voor de marshall / starter. Voorlopig accepteren wij alleen flights van maximaal 3 personen.
 • Het is belangrijk dat er altijd iemand van de club aanwezig is (bijv. Secretariaat of marshall) binnen de club, voor het geval er een politiecontrole is.
 • De spelregel met “twee mensen altijd hetzelfde” kan daarom door deze maatregel worden vervangen. We raden je echter aan om elke speler een beperkt aantal partners te laten kiezen om de verspreiding van het virus te blijven beperken.
 • De eerste starttijd is om 8.30 uur, de laatste om 19:45 uur. De lokalen van de lockers worden om 19.30 uur gesloten.
 • Het secretariaat is geopend van 8.30 tot 19.30 uur.
 • Een lid kan 7 dagen van tevoren reserveren, een BDGC-professional kan 4 dagen van tevoren een baanles,reserveren en een externe speler kan maximaal 2 dagen van tevoren boeken. Zoals u kunt lezen wij geven altijd de leden voldoende kans en tijd om hun favoriete sport te beoefenen.

2) Voor groepslessen: deze zijn weer geautoriseerd (maximaal 20 personen) voor alle niveaus en leeftijden, gegeven door de pro’s en trainers. Wat betreft junior training en groepslessen sturen we op maandag 18 mei een mededeling naar de ouders.

3) Wedstrijden zijn nog steeds niet toegestaan: we wachten op verduidelijkingen over dit onderwerp.

4) Het lenen of huren van materiaal is toegestaan ​​(buggy’s, trolleys, initiatieclubs, enz.), Op voorwaarde dat deze voor en na gebruik correct worden gedesinfecteerd. Dit wordt gedaan door de werknemers van de club.

Wij danken u voor uw medewerking, want dankzij u en onze marshalls en starters kunnen we elke week beetje bij beetje terugkeren naar de situatie zoals die daarvoor was.

Ondanks de nieuwe regelgeving vragen wij u de voorwaarden te respecteren en vooral:

 1. Blijf thuis als je ziek bent
 2. Houd de afstand van 1,5 meter
 3. Desinfecteer uw handen regelmatig. We hebben 6 distributeurs geplaatst.
 4. Het dragen van een masker is verplicht in onze winkel / secretariaat en voor golflessen. Het is raadzaam om uw masker te dragen in het gebied rondom de gebouwen en tussen de parkeerplaats en de baan.
 5. Herstel je pitchmarks goed, want ze zijn terug sinds 4 mei. Draag uw pitchfork dus in uw zak en niet in uw golftas.

We wensen jullie allemaal een geweldige tijd met “nieuwe” of “oude” golfvrienden.

Het hele BDGC-team