Park&Play 2 november

Geachte leden,

Na enkele dagen van onderhandelingen zijn wij blij dat we u kunnen mededelen dat u vanaf morgen dinsdag 3 november weer kunt komen golf spelen, maar wel onder strikte voorwaarden (zie aangepast protocol in de mededeling hieronder):

 • Alleen de outdoor faciliteiten zijn geopend en toegankelijk, dus niet het clubhouse en niet het secretariaat en de shop
 • Reservatie verplicht via I-Golf, zowel voor de baan als de oefenfaciliteiten. Wij openen de faciliteiten van 09h00 tot 15h30.
 • Wedstrijden blijven verboden, behalve voor kinderen van 12 jaar of jonger
 • Behalve voor kinderen van 12 jaar of jonger, blijven alle trainingen, lessen, stages, etc. verboden. Het nemen van lessen bij onze golfleraren blijft op dit moment dus nog onmogelijk behalve voor kinderen van 12 jaar of jonger.
 • Een flight op de baan mag maximaal bestaan uit 3 spelers, die ten allen tijden een social distance te houden van minimaal 1.5 meter. Bij non-respect kan het personeel van de Golfbaan uw verbieden om verder te spelen.
 • De winkel blijft gesloten, u kunt wel, na contact te hebben gehad per mail of telefoon, u spullen op een afgesproken tijdstip ophalen (shop@bdgc.be).
 • Het secretariaat blijft gesloten, maar u kunt contact opnemen per telefoon of mail.

Ondanks dit goede nieuws, willen wij u erop wijzen dat u ten allen tijden dient mee te werken om de verspreiding te voorkomen, het virus is nog zeer aanwezig!

 1. Blijf thuis indien u zich ziek voelt.
 2. Blijf minimaal 1.5 meter van een ander persoon verwijderd.
 3. Ontsmet u handen regelmatig.
 4. Wij raden het dragen van een masker aan.

U bent ten allen tijden verantwoordelijk voor het naleven van opgelegde sanitaire regels aangaande openbare gelegenheden. De golf club kan niet aansprakelijk worden gesteld aangaande deze regels.

Blijf dus voorzichtig en let op elkaar.

Met sportieve groet,
De BDGC Team