Nieuwsbrief 27/10/2021

Nieuwsbrief

1-Staat van de golfbaan
Op vrijdag 15 october hebben wij voor al onze leden een uitleg gegeven over het onderhoud van onze greens.

Er is uitgelegd door onze hoofdgreenkeeper en onze consultant hoe de “dollarspot” is ontstaan, en wat er binnen de wetgeving mogelijk is om deze ziekte in de toekomst te bestrijden zonder verboden middelen te gebruiken. Daarnaast heeft Vincent, onze hoofdgreenkeeper uitleg gegeven over alle verschillende machines die gebruikt worden voor het onderhoud en tevens ook over de verschillende operaties die uitgevoerd worden, zoals het doorzaaien, beluchten en bezanden van de greens. Vervolgens was er tijd om op vragen te beantwoorden. Al met al werd de presentatie als zeer leerzaam ervaren. Wij danken alle aanwezigen voor hun participatie.Om de greens te verbeteren hebben wij de afgelopen 2 weken de greens twee maal doorzaaid, 1 maal belucht en 3 maal bezand. Dankzij de goede temperaturen merken wij dat het nieuwe gras groeit en dat de schade langzaam hersteld wordt. Vanaf aanstaande vrijdag zullen wij de greens gaan rollen, dit alles om de rol van de bal te verbeteren.
Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden over het onderhoud zodat u kunt

2-Tevredenheidsonderzoek
Sinds juni van dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met 59club. Deze organisatie die wereldwijd opereert, helpt golfbanen door middel van het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken en trainingen om de service te verbeteren. Meer informatie over 59club kunt u vinden via hun website: 59club

Elke 2 maanden hebben wij een rapport ontvangen van de mysterie clients. Deze rapporten analyseren elk punt van het bezoek, vanaf het moment dat een speler de reservering per telefoon maakt. Alle facetten die op een golfbaan aanwezig worden door een objectief panel beoordeeld. Daarna worden deze beoordelingen vergeleken met andere golfbanen die ook samenwerken met club59 en krijgen we een beoordeling ten opzichte van deze golfbanen. Ons doel is uiteraard om onze zwakke punten te verbeteren en zodoende uw klantervaring te verbeteren.
Nog deze week zult u een per mail een uitnodiging krijgen om een enquette in te vullen. Wij hopen dat u wilt werken aan dit onderzoek. De uitkomsten van deze enquette stellen ons in staat om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

3 – Informatiesessie: op woensdag 17 november organiseert Drohme een informatiesessie over de voortgang van het werk van Drohme Park: deze vergadering vindt plaats op 19u in het clubhuis. Verplichte registratie op BEGolf

4- Laatste wedstrijd van het jaar.
Aankomend weekend wordt alweer de laatste weekend-wedstrijd van het jaar 2021 gespeeld. Door de corona maatregelen is dit jaar echt voorbij gevlogen. Om het sportieve jaar goed af te sluiten zal de prijzentafel voor deze wedstrijd er fantastisch uitzien. Slechts een kleine greep uit de prijzen:
Een limited edition golftas van Taylor Made, golfschoenen, golfclubs…..Wij hopen u grote getalen te zien bij de prijsuitreiking!

5 – Openingstijden vanaf 1 november
Op zondag om 03h00 zal de klok een uur worden teruggezet en kunt u dus een uurtje langer slapen. Helaas houdt dit wel in dat de dagen korter worden en dat u dus minder lang kunt golfen. Hieronder vindt u in een duidelijk overzicht de openingstijden vanaf maandag 1 november : 8:30 tot 18:30 elke dag (kuiken van 12:00 tot 15:00).