Nieuwsbrief 1 september

Mobiliteit

Om voldoende parkeergelegenheid te garanderen voor onze leden en bezoekers heeft Drohme twee initiatieven genomen.

  1. Wij hebben de parkeerplaatsen langs de Terhulpesteenweg tussen nr. 51 en nr. 61 voor u gereserveerd.
  2. Wij hebben in de parkeergarage van BePark, gelegen Avenue des Coccinelles 95, 1170 Watermael-Bosvoorde, plaatsen voor u gereserveerd.

Om gebruik te kunnen maken van deze tweede optie dient u de stappen te volgen, zoals die aangegeven zijn in een mail die ieder lid binnenkort zal krijgen via IZIX. Via deze mail wordt u gevraagd om de SA Drohme Exploitation te “joinen”. Via deze mail kunt u dan een gratis een account creëren en daarna kunt u via uw smartphone de barrière van de parking openen en sluiten.

Ook kunt u op voorhand al kijken hoeveel plaatsen er op deze parking nog beschikbaar zijn. Handig en veilig dus!

Als u moeilijkheden heeft met het downloaden van de applicatie kunt u altijd langskomen op het secretariaat, zodat wij u hierbij helpen.

De kosten voor het parkeren worden volledig voor rekening genomen voor Drohme.

Het grote voordeel van onze golfbaan is en blijft de uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer of per fiets. Wij vragen dus aan iedereen om deze alternatieve vervoersmiddelen te gebruiken, u zult merken dat u heerlijk ontspannen begint aan uw ronde.

Locale tijdelijke regel

Aanstaande vrijdag en begin van de volgende week zal het gras ingezaaid worden op de bewerkte zones. Deze zones zullen vervolgens worden afgezet met barrières om te voorkomen dat mensen deze kunnen betreden. Zoals eerder vermeld zullen overtreders van deze regel 4 weken niet meer worden toegelaten op de golfbaan.

De barrières zullen voor sommige spelers een belangrijk obstakel vormen en vandaar dat de volgende tijdelijke plaatselijke golfregel van toepassing is:

  1. Indien uw bal ligt binnen de omheining van barrières dan MOET u uw bal droppen in de daarvoor aangegeven dropping zone.
  2. De barrières staan in een lijn tussen uw bal en de vlag; U MAG uw bal droppen zonder strafslag. U mag uw droppen op een plaats lateraal, waarbij u geen last meer heeft (of denkt te hebben) van de tijdelijke barrières met uw slag. Dit punt mag uiteraard niet dichter bij de hole zijn als uw oorspronkelijke plaats.

In deze video kunt u een uitleg vinden.

 

Handdoeken kleedkamers

Zoals al op veel sportclubs het geval, worden er op de Brussels Drohme Golf Club geen handdoeken ter beschikking gesteld. Wij hebben dit besluit genomen om enerzijds door de kans op besmetting van het corona virus en anderzijds om ervoor te zorgen dat onze impact op het milieu minder wordt.

Als u zich dus wilt douchen vragen wij u om uw eigen handdoek mee te nemen.

Voor alle full leden hebben wij een gratis handdoek met logo klaarliggen op het secretariaat. U kunt deze vanaf vandaag ophalen.

 

Holesponsoring

Wij zijn verheugd om te melden dat het bedrijf Alphanet het holebord van hole 1 voor de komende twee jaar gaat sponsoren.

Het schoonmaakbedrijf Alphanet, opgericht in 1972, is vandaag uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van het professioneel schoonmaken. Voor een optimaal schoonmaken van kantoren en industriële, privé- of openbare gebouwen.

Voor meer informatie over Alphanet nodigen wij u uit om hun website te bezoeken: https://alpha-group.be/

Wij danken Alphanet voor het vertrouwen dat zij ons hebben gegeven. Bent u ook geïnteresseerd om een holebord te sponsoren om zodoende meer exposure aan uw bedrijf te geven, neem dan contact op met Sebastien Pieraert, sebastien.pieraert@bdgc.be