Nieuwsbrief 16 maart

Werken

De MSI is op dit moment nog druk bezig met de werkzaamheden voor de Nutsvoorzieningen op het Drohme Park. Door de slechte weersomstandigheden van de afgelopen week hebben we te maken gehad met enkele dagen vertraging en daarnaast zijn sommige zones erg modderig. De uitvoerder probeert deze situatie zo snel als mogelijk te herstellen. Er is in ieder geval overeengekomen dat de werkzaamheden voor deze werken de eerste week van April klaar zijn.

Wat betreft de werken aan de golfbaan, de laatste fase, kan ik u mededelen dat deze beginnen in de week van 20 maart. De planning is dat deze werkzaamheden 6 weken gaan duren. Ter herinnering de werkzaamheden bestaan uit de volgende punten:

 1. Planten van nieuwe bomen
 2. Renoveren en nieuwe bunkers maken.
 3. Vergroten van de bestaande waterhindernissen
 4. Aanleggen van nieuwe afslagplaatsen.

Wij proberen de werkzaamheden zo uit te voeren dat dit zo weinig mogelijk storend is voor u, maar het kan voorkomen dat wij af en toe een hole (gedeeltelijk) moeten sluiten. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Via deze nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van deze werken.

 

Wedstrijden en activiteiten

Aanstaande zondag is de jaarlijkse opening van het golfseizoen. Een wedstrijd over 9 holes met een prijsuitreiking om 19h00. Wij hopen u in grote getalen te mogen begroeten in uw vernieuwde clubhuis.

De week erna is er ook weer op de zondag een wedstrijd over 9 holes met een prijsuitreiking om 19:00.

De week daarop, het weekend van 2 en 3 april is er de prijs van Tony Bacon. Een wedstrijd over 9 en 18 holes, met een prijsuitreiking om 19h00, gevolgd door een feestelijke drink om in stijl afscheid te nemen van Tony Bacon die ons na 35 jaar gaat verlaten om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten.

Voor deze speciale gelegenheid stelt de nieuwe uitbater en zijn nieuwe team van het restaurant het Clubhouse u het volgende gerecht typisch Engelse gerecht voor:

Fish & Chips & Beer*
Prijs:    25 euros
*Beer kan vervangen door een niet alcoholische drank.
Inschrijven is verplicht via: Begolf

Voor degene die willen bijdragen aan het afscheids kado voor Tony, gelieve uw bijdrage onder vermelding van uw naam te storten op het rekeningsnummer

⚡️⚡️ NEWSFLASH NEWSFLASH Academy! ⚡️⚡️

Vanaf 3 april start een gloednieuwe lesformule in de Brusselse Drohme Golf Academy: I Love Golf Club.
Deze formule, uniek in België, wordt de meest complete formule van groepslessen voor beginners of gevorderden die de Academy aanbiedt. Gedurende een periode van minstens 6 maanden bent u lid van de I Love Golf Club. De Academy biedt u dan dagelijks 3 groepen lessen aan op verschillende niveaus, ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds, 7 dagen per week. In totaal krijgt u 21 groepslessen per week tot uw beschikking!
De lessen zijn gericht op twee niveaus
 • degenen met een handicap van 36 of minder
 • beginners (zonder handicap)
Hoe reserveren? Niets is eenvoudiger!
Via de online agenda van BeGolf kunt u zich inschrijven voor de les van uw keuze, waarbij het thema vooraf wordt aangegeven, bijvoorbeeld swing, course, approach, putting etc… .

Via de online agenda van BeGolf kunt u zich inschrijven voor de les van uw keuze, waarbij het thema vooraf wordt aangegeven, bijvoorbeeld swing, course, approach, putting etc… .

 

De voordelen?

 

 • Leer of verbeter uw spel in uw eigen tempo.
 • Krijg les van alle Pro’s
 • Voor de prijs van 1 privéles per keer kunt u bijna elke dag lessen volgen in kleine groepen.
 • De perfecte manier om te blijven leren en verbeteren
 • Ontmoet ook andere spelers.
 • Toegang tot de oefenfaciliteiten en uitrusting voor de beginners…

 

We zijn nooit te oud en te goed om te leren!

 

Je kan van dit pakket genieten voor een vanaf prijs van slechts 70€ per maand. Er zijn ook verschillende andere pakketten mogelijk, waarover we je binnenkort meer zullen vertellen.

Heb je nu al interesse, kom dan naar het secretariaat waar we je kunnen inschrijven of indien nodig nog meer uitleg kunnen geven.

 

 

Restaurant

Het Club House heeft een nieuw uiterlijk en nieuwe uitbater

Wij zijn heel erg blij dat we u kunnen mededelen dat wij een nieuwe uitbater voor ons restaurant en bar hebben. De afgelopen dagen is er met man en macht gewerkt om alles schoon te maken en sommige zaken te verbouwen, maar vanaf woensdag 15 maart is de bar weer geheel tot uw beschikking.

Op vrijdag 31 maart zal er een officiële opening en presentatie van het nieuwe team plaatsvinden, waarbij u een drankje en een hapje zal worden aangeboden. U kunt zich voor deze activiteit inschrijven via Begolf of via email clubhouse@bdgc.be

Voor vragen aangaande reserveringen of aanvragen voor groepen kunt u contact opnemen met Mathieu, de nieuwe directeur van het Club House, via hetzelfde email adres.