Lidmaatschap 2022

Geacht lid,

Graag willen wij u eraan herinneren dat indien u uw lidschapmaatschap wilt beëindigen of veranderen in 2022, u dit ons kenbaar dient te maken voor 30 november van dit jaar 2021. De volledige algemene verkoopvoorwaarden kunt u terug vinden vian de volgende link : Voorwaarde BDGC .

Zoals elk jaar willen we ook uw voornemens voor 2022 peilen.

Er staan ​​u 3 mogelijkheiden:

  1. Als u uw lidmaatschap onder dezelfde voorwaarden wenst te verlengen, hoeft u dit niet kenbaar te maken. U krijgt dan begin December 2021 uw factuur.
  2. Als u uw lidmaatschap voor 2022 niet wilt verlengen, laat het ons dan vóór 30 NOVEMBER 2021 per e-mail weten via de volgende link: Bijdrage – Opzeggen.
  3. Als u lid wens te blijven in 2022 maar de voorwaarden wilt wijzigen (bijvoorbeeld geen locker meer in 2021 of een Full Member worden in plaats van een Practice Member of…), laat het ons voor dezelfde deadline, 30 NOVEMBER 2021, weten door middel van een e-mail via de volgende link: Bijdrage – Wijzigen).

Uw factuur wordt u per e-mail toegestuurd (tenzij anders gevraagd) vanaf het volgende adres noreply@mailing.i-golf.be in de week van 6 december (controleer ook uw spam!). U betaalt pas na ontvangst van deze factuur met de verplichte gestructureerde mededeling.

ALS EEN HERINNERING :

Er is geen wijziging in de contributiebedragen (prijzen identiek aan die van 2021) en afwachtende van de stedelijke bouwvergunning is het op dit moment niet zeker wanneer de werkzaamheden aan de baan kunnen worden uitgevoerd. Waarschijnlijk is dit zeker niet voor November 2022. In ieder geval zullen wij ervoor zorgen dat de baan altijd bespeelbaar blijft.
Zoals elk jaar ontvangen leden * die hun lidmaatschap betalen vóór 31.12.2021 op het secretariaat een pakket ballentegoeden van 40 € (50 tegoeden).
Terwijl ik u dank voor uw aandacht bij het lezen van dit en in de hoop u tot onze 2022 leden te mogen rekenen, vraag ik u, geacht lid, mijn oprechte groeten te ontvangen.

Pim Bust
Directeur Brussels Drohme Golf Club
* aanbieding alleen geldig voor “Full Member” en “Town Member” lidmaatschappen