🧢 Nieuwsbrief Junior 11 april 🧢

INSTRAGRAM 

Wij nodigen u van harte uit om u te abonneren op het privé INSTAGRAM-account van de Juniors-sectie van de Brussels Drohme Golf Club om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en wedstrijden die binnen en buiten de club georganiseerd worden. U vindt er ook informatie over trainingen, brevetten en tal van andere nuttige informatie die uw kinderen zal helpen om hun golfvaardigheden te verbeteren

 

HET PROGRAMMA VAN ACTIVITEITEN EN WEDSTRIJDEN

Het Juniorencomité heeft een mooi programma van activiteiten en wedstrijden voor u samengesteld, dat van start gaat op zaterdag 6 mei met de Junior Challenge, een 9-holes wedstrijd op de BDGC-baan, open voor junioren vanaf een handicap van 36.

We herinneren u er ook aan dat junioren vanaf een handicap van 45 ook de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven voor de JUNIOR DAY, een 9-holes single Stableford-wedstrijd die één keer per maand op woensdag wordt georganiseerd met starttijden op de baan van 14.00 uur tot 14.30 uur (op de trainingsdagen met de instructeurs). Om uw kind in te schrijven, gaat u naar het i-golfplatform van BDGC of naar het clubsecretariaat. (meer Junior pagina)

 

Op 13-14 mei vindt het SOUDAL OPEN plaats op RINKVEN INTERNATIONAL GOLF CLUB in Antwerpen, een professionele competitie van de European Tour. Een geweldige kans voor junioren die de grote Europese golfkampioenen op de baan willen volgen voor een dag en de golfsport op het hoogste niveau willen ontdekken in een unieke sfeer. De leden van het Juniorencomité zullen er zijn op zaterdag 13 mei om de junioren te begeleiden en te ondersteunen op de baan. Als u geïnteresseerd bent, nodigen wij u uit om uw kind via het i-golfplatform of bij het secretariaat in te schrijven. Iedereen is welkom en we vragen natuurlijk de hulp van de ouders om onze junioren ter plaatse te brengen. De plaatsen zijn gratis voor junioren onder de 18 jaar.

U ontvangt hierover binnenkort meer informatie. U vindt ook alle informatie en het volledige programma in de Juniorensectie van de BDGC-website en op Instagram