Team Building

Télécharger (PDF, 1.8MB)

 

Uw golfclinic volledig verzorgd!

De Brussels Droh!me Golf Club biedt uitstekend verzorgde clinics op verschillende niveaus. Voor zowel groepen als bedrijven. Uiteraard verzorgen wij ook alle catering op uw verzoek. Een lunch, diner, BBQ  of een afsluiting met hapjes en een borrel, het kan allemaal. Tevens is het mogeljik om bij ons een vergaderzaal te huren.

Golfclinics

Bij een clinic worden, afhankelijk van de tijdsduur en weersomstandigheden, alle facetten van de golfsport behandeld. Denk daarbij aan afslaan op de driving range, putten, chippen en spelen op de baan. Uiteraard demonstreren onze professionals precies hoe dat in zijn werk gaat en begeleiden zij u totdat u goed de smaak te pakken krijgt. In overleg kunt u een golfclinic van twee tot en met vier uur boeken.

Masterclinics

Heeft u al eerder een golfclinic gevolgd, dan zijn onze masterclinics de volgende uitdaging! U kunt uw ervaring uitbreiden door een wedstrijd te spelen in een ‘bestball’ spelvorm. Een masterclinic kan voor drie of vier uur gereserveerd worden.

 

Prijzen

U boekt al een clinic van 2 uur vanaf 25 euros per persoon. Dit is inclusief materiaal en aandenken.  De prijzen zijn afhankelijk van een aantal deelnemers en het aantal uur. Voor een vrijblijvende offerte of vragen kunt u contact met ons opnemen via: events@bdgc.be